Kerstdecoratie

Voor de allermooiste kerstdecoratie moet u bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen wezen. In ons tuincentrum hebben wij een zeer groot assortiment aan prachtige kerstdecoratie. Denk hierbij aan kerstballen in verschillende materialen, kerstverlichting, pieken, kerstslingers, kerstkaarsen, kerstklokken en nog veel meer! Kom ons diverse aanbod bekijken tijdens de kerstshow in Tuincentrum Vechtweelde. Vanaf de herfstvakantie zal heel ons tuincentrum omgetoverd zijn tot een kerstparadijs! Kom gezellig bij ons langs om ons aanbod te bewonderen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Kerstdecoratie_Tuincentrum Vechtweelde

Maak uw huis gezellig met kerstdecoratie

Om uw huis helemaal in de kerstsferen te brengen begint u vaak met het opzetten van de kerstboom. Maar wat is een kerstboom zonder versiering? Met kerstdecoratie maakt u van uw kerstboom pas een echt feestje. Haal bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen kerstartikelen in uw favoriete kleur om uw kerstboom te versieren. Zo hebben we onder andere:

  • Kerstballen en pieken in vele materialen waaronder glas en plastic
  • Kersthuisjes
  • Kerststallen
  • Kerstslingers
  • Kerstkransen
  • Kerstklokken
  • Kerstkaarsen
  • Kerstpegels

En nog veel meer! Er zullen zeker mooie kerstdecoratie spullen voor u bij zitten. Het leuke is dat u uw creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten gaan, en uw eigen kerstparadijs in huis kunt maken! Onze enthousiaste medewerkers in het tuincentrum helpen u maar al te graag mocht u graag hulp willen hebben met het uitkiezen van kerstdecoratie.

Kerstdecoratie_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstdecoratie voor buiten

Naast dat u uw huis binnen helemaal in de kerstsferen kunt brengen, is dat buiten uw huis ook mogelijk. Wat dacht u van mooie kerstverlichting in uw buxus, of een sfeervolle kerstkrans aan de deur om uw visite een warm welkom te heten? Daarnaast zijn er ook guirlandes die u boven uw deur kunt ophangen, wat een erg sfeervol beeld geeft.

Kerstdecoratie_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstdecoratie trends

Ook dit jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van Kerstmis! Eigenlijk zijn de meeste soorten kerstdecoratie in alle kleuren verkrijgbaar, maar er zijn altijd een paar kleuren die extra in de spotlight worden gezet. Zo zijn de traditionele kleuren rood, wit, goud en groen populaire kleuren in ons tuincentrum. Daarnaast zijn thema’s die dit jaar uitblinken het thema ‘Noordpool’, met mooie lichte blauw kleuren en veel wit. Accessoires als ijsberen, ijspegels en pinguins kunnen bij dit thema niet ontbreken! Ook het thema ‘Embrace Nature’, met accessoires als bladeren, dennenappels en paddenstoelen is helemaal van nu. De kleuren dennengroen, mosterdgoud en eucalyptus zult u veel terug zien in deze trend.

Naast deze trends zijn er natuurlijk nog veel meer trends in ons tuincentrum in Maarssen te bewonderen.

Kerstdecoratie_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstdecoratie kopen in Maarssen

Om de echte kerstsfeer in huis te halen kan kerstdecoratie natuurlijk niet ontbreken. Kerstdecoratie hebben we bij Tuincentrum Vechtweelde zowel voor binnen als voor buiten. Zo kunt u binnen uw kerstboom versieren of uw vensterbank en buiten bijvoorbeeld de buxus, coniferen, of een ander object in uw tuin. In ons tuincentrum vindt u echt allerlei soorten kerstdecoratie om van uw woning een groot kerstparadijs te maken. Laat u verbazen en kom langs onze kerstshow in Maarssen! Bekijk onze openingstijden op de contactpagina.