Tuincafé

Coronavirus COVID-19 - Vechtweelde

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Eet- en drinkgelegenheden sluiten tot en met maandag 6 april. 

Het Tuincafé is tenminste gesloten tot en met 6 april. Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus  scherp in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop. 

Ons tuincentrum is wel volgens de normale openingstijden geopend. Check de contactpagina voor de openingstijden. Tuincentrum Vechtweelde hoopt dat iedereen gezond blijft en kijkt uit naar een virusvrije toekomst. 

 

Kom na 6 april weer naar het gezelligste tuincafé in Midden-Nederland. Hier kunt u heerlijk genieten van allerlei lekkernijen, een uitgebreide lunch of gewoon een lekker kopje koffie.

Even rusten in het tuincafé na een bezoek aan ons tuincentrum of lunchen na een wandeling bij de Maarsseveense plassen is een reden dat veel mensen bij ons komen. Tijdens de warme dagen hebben wij ook een gezellig buitenterras waar u  heerlijk kunt genieten. Tijdens de koudere, donkere dagen is ons Tuincafé sfeervol en de perfecte plek voor een warme chocolademelk met slagroom! In ons tuincafé kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie, (munt)thee of versgeperste sappen. Heeft u zin in een gebakje? Of zoekt u een sfeervolle plek voor een heerlijke lunch? Plof neer bij het Tuincafé van Vechtweelde en neem een moment voor uzelf. De kaart is zeer uitgebreid en alles wordt vers bereid.

U kunt bij ons genieten van:

  • warme chocolademelk met slagroom,
  • appeltaart,
  • ovenverse broodjes,
  • tosti’s,
  • pistolets,
  • soepen.

Komt u met een grote groep mensen? Gezellig! Bel ons voor de opties of meld het van tevoren, zodat wij rekening kunnen houden met deze extra gezelligheid.

Tot snel!