Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Gardena Utrecht

Bent u opzoek naar Gardena producten in Utrecht of omgeving? Dan bent u bij Tuincentrum Vechtweelde aan het juiste adres! Hier vindt u het grootste assortiment Gardena tuinproducten bij u in de regio. Het merk Gardena biedt alles wat u nodig heeft voor in de tuin, zoals slangenwagens of aansluitstukken, maar ook sproeiers. Het gereedschap van Gardena staat bekend om zijn functionaliteit. De materialen liggen prettig in de hand en doen waarvoor ze bedoeld zijn. Maak een uitstekende keuze door Gardena artikelen aan te schaffen in ons tuincentrum nabij Utrecht. 

Bij Tuincentrum Vechtweelde nabij Utrecht vindt u alles van Gardena

Gardena gereedschap kopen in Utrecht

Alle tuinproducten van Gardena en aanverwante producten vindt u in ons tuincentrum van 20.000 vierkante meter groot te Maarssen, nabij Utrecht. Hier kunt u inspiratie opdoen en genieten van ons grootse en uitgebreide aanbod van huis- en tuinartikelen. Bent u al bekend met gereedschappen van Gardena of weet u niet waar u moet beginnen en wat u precies nodig heeft? Laat u adviseren door ons gespecialiseerde personeel. Een greep uit ons Gardena gereedschap:

  • slangenwagen;
  • slangenbox;
  • besproeiingscomputer;
  • rugspuit.

 Dan maakt u zeker weten de juiste keuze. Als u geslaagd bent en de geschikte Gardena tuingereedschappen hebt aangeschaft voor in uw tuin, kunt u in ons tuincafé met buitenterras nabij Utrecht genieten van een heerlijke appeltaart en even bijkomen met een kopje koffie. Ook kunt u er terecht voor een uitgebreide lunch.

De juiste tuinplanten

Op onze website vindt u niet alleen informatie over bijvoorbeeld Gardena gereedschap, maar kunt u ook terecht voor tuintips of onze uitgebreide plantengids. Zo kunt u zich op uw gemak oriënteren op onze producten uit ons tuincentrum vlakbij Utrecht. Kiest u voor perkplanten of toch voor vaste planten? De keus is aan u. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment.

Neem contact op met Tuincentrum Vechtweelde

Natuurlijk kunt u als u vragen heeft over onze Gardena tuinartikelen of een van onze andere artikelen uit ons tuincentrum nabij Utrecht altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en hopen u binnenkort in ons tuincentrum welkom te mogen heten. Bekijk onze openingstijden en adresgegevens en bezoek ons tuincentrum!