Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerst Vleuten

Elk jaar tegen de kerst wordt Tuincentrum Vechtweelde nabij Vleuten weer helemaal omgetoverd tot een waar kerstparadijs! Vanaf de herfstvakantie is ons tuincentrum helemaal in kersthema! U kunt dan allerlei kerstartikelen verkrijgen in ons tuincentrum zoals echte en neppe kerstbomen, kerstverlichting en kerstversieringen. Daarnaast hebben we allerlei soorten trends, dus u doet ook nog eens een flinke dosis inspiratie op. In welke stijl gaat u dit jaar uw huis versieren?

Kerst_Tuincentrum Vechtweelde

Aanbod kerstartikelen in Vleuten

Naast kerstartikelen voor binnen hebben we trouwens ook diverse kerstartikelen voor buiten! Zo krijgt uw visite gelijk een heerlijk warm gevoel voor zij uw huis binnenstappen! Bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen nabij Vleuten komt u in ieder geval nooit met lege handen thuis! In ons tuincentrum vindt u het grootste aanbod kerstartikelen in de wijde omgeving van Vleuten. Geniet van de ultieme kerstsfeer in ons tuincentrum en doe inspiratie op voor het versieren en verlichten van uw eigen huis of tuin. Bereid u voor op de feestdagen en tover uw huis om tot een sfeervolle kerstwoning.

Echte kerstboom of kunstkerstboom

Gaat u dit jaar voor een kunstkerstboom of voor een echte kerstboom? Er zitten natuurlijk diverse voordelen en nadelen aan de kerstbomen. Zo vallen er bijvoorbeeld geen naalden uit een kunstkerstboom en kunt u er meerder Kerstmissen mee doen. Bij een echte kerstboom haalt u een heerlijke dennengeur in huis en geeft een echte kerstboom vaak eerder een écht kerstgevoel.

Ziet u door de kerstbomen het bos niet meer en zou u graag advies willen over welke kerstboom het best bij u en uw woonsituatie past? In ons tuincentrum nabij Vleuten geven wij u graag advies en hebben wij de ruimste keuze van de regio! Kleine bomen, grote bomen, echt, nep, dik, dun, met of zonder verlichting: wij hebben alles voor kerst in huis! Om uw kerstboom en huis extra kerstachtig aan te kleden hebben we ook:

Kerst_Tuincentrum Vechtweelde

Neem contact op met Vechtweelde

​Beleef een gezellige kerst in Vleuten en kom naar tuincentrum Vechtweelde nabij Vleuten of bekijk ons gehele assortiment online. Wilt u na de kerst ook graag knallend het jaar uit? Neem dan ook eens een kijkje op onze vuurwerkpagina. Neem gerust contact met ons op als u een vraag hebt of advies nodig hebt. Wij heten u van harte welkom bij Tuincentrum Vechtweelde nabij Vleuten!