Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Laat je inspireren door onze kerstshow 2021!

Laat je inspireren door onze kerstshow 2021!

De mooiste kerstshow van Midden-Nederland vindt je bij Tuincentrum Vechtweelde! Haal inspiratie uit ons brede assortiment kerstversiering, kerstverlichting, kunstkerstbomen en echte kerstbomen. Vanaf oktober halen we altijd alles uit de kast om een bijzondere en inspirerende kerstshow voor jou neer te zetten. Loop langs onze verschillende afdelingen en geniet van ons winterse kerstparadijs. Je vindt hier onder andere klassieke en moderne kerstversiering, lichtjes in verschillende kleuren, een kerstdorp van Luville met bijpassende kersthuisjes en poppetjes, echte kerstbomen en kunstkerstbomen en nog veel meer! Op onze kerstshow in Maarssen ontdek je de nieuwste trends op het gebied van kerstversiering, maar we zijn ook dol op een klassieke Kerst.

Kerst 2021 in elke stijl

Ook dit jaar hebben we weer 6 verschillende stijlkamers ingericht:

1- Gold Rush, De naam zegt het al veel goud! Goud is en blijft een tijdloze trend, wij hebben het dit jaar gecombineerd met effen wit. Hierdoor is het elegant en modern met het echte kerst gevoel!

2- Pink Fairy Tale, Het droomachtige sprookjes thema kan natuurlijk niet ontbreken! Van dit prachtige roze sprookje krijg je gelijk een betoverend kerstgevoel!

3- Traditional Red, In dit Amerikaanse thema is niks te gek. Hier is het een traditie om zoveel mogelijke ornamenten met allerlei leuke figuren in de kerstboom te hangen!

4- Wild Botanical Party, De botanische trend is er dit kerstseizoen ook weer bij. Groene tinten en wilde dieren, een feestje om doorheen te wandelen!

5- Silver Shadow, Dit thema zorgt voor een klassieke uitstraling. Zilveren en donkere tinten zijn altijd mooi samen, en in combinatie met prachtige Maria beelden en engelen voelt dit thema magisch aan!

6- Cozy Winter, Door de kleuren, wit, petrol, blauw, roest en schattige winterdiertjes te combineren krijg je een gezellig en knus winter tafereel!

Kijk hier voor een impressie van onze kerstafdelingen!

Naast onze sfeer / stijlkamers vind je bij ons de grootste collectie kunstkerstbomen van de regio. Op alle kunstkerstbomen vanaf 120cm. krijg je nu 10% kassakorting! Ook voor de mooiste kerstverlichting ben je bij ons aan het goede adres, wij hebben alle denkbare soorten kerstverlichting voor binnen en buiten! Neem ook eens een kijkje bij ons mooie kerstdorp. Op deze afdeling vind je alles om je eigen miniatuur-kerstdorp te maken. Wanneer kom jij langs?

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kerstbomenverkoop

Grote bomen, kleine bomen, bomen voor binnen, bomen voor buiten. Er zijn trendy kerstbomen van metaal of houten planken en allerlei soorten kunstbomen die niet van echt te onderscheiden zijn.

Lees meer...
Dé kerststerren van ons tuincentrum voor binnen en buiten

Natuurlijk vind je in ons tuincentrum in op onze kerstshow nu weer de mooiste kerstbomen en kerstdecoraties, van kerstballen in de nieuwste kleuren tot stralende verlichting voor binnen en buiten.

Lees meer...
Haal meer groen in huis

Ja, straks mag de kerstboom weer worden opgetuigd, maar ondertussen wordt alles buiten een stuk kaler en donkerder.

Lees meer...
15 tuintips voor november

Het herfstweer is als vanouds behoorlijk grillig, met veel wind en regenbuien en dan opeens weer prachtig strijklicht op de verkleurde herfstbladeren.

Lees meer...