Kersthow 2019!

Kersthow 2019!

Het is zover! De kerstshow van Tuincentrum Vechtweelde is in volle gang. Ons tuincentrum is geheel omgetoverd tot een magisch kerstparadijs. U bent natuurlijk van harte welkom om dit met eigen ogen te komen bewonderen. U komt diverse kersttrends tegen in allerlei prachtige kleuren en thema's. Wanneer zien wij u bij de Kerstshow 2019 in Tuincentrum Vechtweelde? 

Sfeerimpressie kerstafdeling

Bent u op zoek naar kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting of kerstdecoratie om uw huis helemaal in de kerstsferen te brengen? Dan bent u bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen aan het juiste adres. Hieronder vindt u een aantal afbeeldingen van onze kerstafdeling:

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kersttrends bij Tuincentrum Vechtweelde

Bij Tuincentrum Vechtweelde hebben we allerlei verschillende kersttrends in ons assortiment. U wilt toch ook dat uw huis en tuin mooi versierd zijn tijdens de kerst? Dat geeft pas een écht kerstgevoel. In ons tuincentrum nabij Utrecht hebben we de allermooiste kerstartikelen die helemaal van nu zijn. Zo hebben we onder andere een sprookjesachtige kersttrend met veel roze, glitter en eenhoorns. Gaat u liever voor een wat moderne en klassieke look? Dan hebben we ook een stijlvolle kerststijl met donkerblauwe en gouden kerstaccessoires. Ook zien we steeds vaker dierenprinten terugkomen in kerstaccessoires. Naast deze kersttrends zijn er natuurlijk nog heel veel andere trends in ons tuincentrum in Maarssen te vinden! Wat uw smaak ook is, er zal zeker een mooie kersttrend voor u bijzitten. 

Kerstartikelen kopen in Maarssen

Kom gezellig langs Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen, de provincie Utrecht, voor de allermooiste kerstartikelen van nu! In ons tuincentrum vindt u onder andere kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting voor binnen en buiten, en kerstdecoratie. We hebben kerstproducten van de mooiste merken. Bewonder onze kerstshow in Maarssen! Wij hopen u snel te zien in ons tuincentrum. Bekijk nog even de openingstijden voor u ons komt bezoeken! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lenteklaar? Voorzaaien maar!

We kunnen dit jaar nauwelijks van een winter spreken, eerder van een lange herfst. Het heeft niet of nauwelijks gevroren of gesneeuwd, de temperatuur is zacht voor de tijd van het jaar en de stormen en regenbuien slaan ons om de oren.

Lees meer...
Top 5 vroegbloeiers

Er begint al veel uit te lopen en te ontluiken in de tuin, met dank aan de milde winter. Toch is er in de meeste tuinen nog niet veel kleur te ontdekken. Daar is makkelijk iets aan te doen, want zolang de grond niet bevroren is kun je gewoon planten in de tuin zetten. Leef je uit met deze sterke vaste planten die al lekker vroeg bloeien.

Lees meer...
Tips voor een windbestendige tuin

De ene winterstorm is nog niet uitgeraasd of de volgende dient zich alweer aan. Met lede ogen zien we aan hoe de tere bloeiende voorjaarsbolletjes het zwaar te verduren hebben, de potten van de terrastafel waaien en de boomtakken alle kanten opgaan.

Lees meer...
Bloemen voor Valentijn

Vrijdag 14 februari kunnen romantici hun hart ophalen: het is Valentijnsdag! Een lieve kaart en een mooie bos bloemen doen wonderen. Rode rozen zeggen natuurlijk meer dan duizend woorden, maar rozen zijn rond deze tijd altijd gepeperd van prijs.

Lees meer...