Kersthow 2019!

Kersthow 2019!

Het is zover! De kerstshow van Tuincentrum Vechtweelde is in volle gang. Ons tuincentrum is geheel omgetoverd tot een magisch kerstparadijs. U bent natuurlijk van harte welkom om dit met eigen ogen te komen bewonderen. U komt diverse kersttrends tegen in allerlei prachtige kleuren en thema's. Wanneer zien wij u bij de Kerstshow 2019 in Tuincentrum Vechtweelde? 

Sfeerimpressie kerstafdeling

Bent u op zoek naar kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting of kerstdecoratie om uw huis helemaal in de kerstsferen te brengen? Dan bent u bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen aan het juiste adres. Hieronder vindt u een aantal afbeeldingen van onze kerstafdeling:

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kersttrends bij Tuincentrum Vechtweelde

Bij Tuincentrum Vechtweelde hebben we allerlei verschillende kersttrends in ons assortiment. U wilt toch ook dat uw huis en tuin mooi versierd zijn tijdens de kerst? Dat geeft pas een écht kerstgevoel. In ons tuincentrum nabij Utrecht hebben we de allermooiste kerstartikelen die helemaal van nu zijn. Zo hebben we onder andere een sprookjesachtige kersttrend met veel roze, glitter en eenhoorns. Gaat u liever voor een wat moderne en klassieke look? Dan hebben we ook een stijlvolle kerststijl met donkerblauwe en gouden kerstaccessoires. Ook zien we steeds vaker dierenprinten terugkomen in kerstaccessoires. Naast deze kersttrends zijn er natuurlijk nog heel veel andere trends in ons tuincentrum in Maarssen te vinden! Wat uw smaak ook is, er zal zeker een mooie kersttrend voor u bijzitten. 

Kerstartikelen kopen in Maarssen

Kom gezellig langs Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen, de provincie Utrecht, voor de allermooiste kerstartikelen van nu! In ons tuincentrum vindt u onder andere kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting voor binnen en buiten, en kerstdecoratie. We hebben kerstproducten van de mooiste merken. Bewonder onze kerstshow in Maarssen! Wij hopen u snel te zien in ons tuincentrum. Bekijk nog even de openingstijden voor u ons komt bezoeken! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kerstboom kiezen

Grote bomen, kleine bomen, bomen voor binnen, bomen voor buiten. Er zijn trendy kerstbomen van metaal of houten planken en heel veel niet van een echte te onderscheiden kunstbomen.

Lees meer...
15 tuintips voor december

Buiten is het donker en kaal. We zijn druk met voorbereidingen voor de feestdagen en maken het binnen graag zo gezellig mogelijk.

Lees meer...
5 tips om je tuinplanten tegen vorst te beschermen

Het is lang geleden dat we een Elfstedentochtwinter hadden, maar je weet het maar nooit met Koning Winter. Het is altijd weer spannend hoeveel sneeuw, ijs en kou hij brengt.

Lees meer...
Kerstster: Woonplant van de maand december

Wat aan de kerstster het eerste opvalt, zijn de prachtig gekleurde bladeren. Die worden vaak aangezien voor de bloemen, maar staan als schutbladeren in een stervorm om de daadwerkelijke bloemen, die klein en geel in het hartje staan.

Lees meer...