Kersthow 2019!

Kersthow 2019!

Het is zover! De kerstshow van Tuincentrum Vechtweelde is in volle gang. Ons tuincentrum is geheel omgetoverd tot een magisch kerstparadijs. U bent natuurlijk van harte welkom om dit met eigen ogen te komen bewonderen. U komt diverse kersttrends tegen in allerlei prachtige kleuren en thema's. Wanneer zien wij u bij de Kerstshow 2019 in Tuincentrum Vechtweelde? 

Sfeerimpressie kerstafdeling

Bent u op zoek naar kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting of kerstdecoratie om uw huis helemaal in de kerstsferen te brengen? Dan bent u bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen aan het juiste adres. Hieronder vindt u een aantal afbeeldingen van onze kerstafdeling:

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kersttrends bij Tuincentrum Vechtweelde

Bij Tuincentrum Vechtweelde hebben we allerlei verschillende kersttrends in ons assortiment. U wilt toch ook dat uw huis en tuin mooi versierd zijn tijdens de kerst? Dat geeft pas een écht kerstgevoel. In ons tuincentrum nabij Utrecht hebben we de allermooiste kerstartikelen die helemaal van nu zijn. Zo hebben we onder andere een sprookjesachtige kersttrend met veel roze, glitter en eenhoorns. Gaat u liever voor een wat moderne en klassieke look? Dan hebben we ook een stijlvolle kerststijl met donkerblauwe en gouden kerstaccessoires. Ook zien we steeds vaker dierenprinten terugkomen in kerstaccessoires. Naast deze kersttrends zijn er natuurlijk nog heel veel andere trends in ons tuincentrum in Maarssen te vinden! Wat uw smaak ook is, er zal zeker een mooie kersttrend voor u bijzitten. 

Kerstartikelen kopen in Maarssen

Kom gezellig langs Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen, de provincie Utrecht, voor de allermooiste kerstartikelen van nu! In ons tuincentrum vindt u onder andere kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting voor binnen en buiten, en kerstdecoratie. We hebben kerstproducten van de mooiste merken. Bewonder onze kerstshow in Maarssen! Wij hopen u snel te zien in ons tuincentrum. Bekijk nog even de openingstijden voor u ons komt bezoeken! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nationale Tulpendag 2020

Kerstmis is nog maar net achter de rug, maar we kunnen ons hart nu al ophalen aan bloeiende voorjaarsbollen in alle soorten, maten, kleuren en geuren.

Lees meer...
Kerstboom eruit, voorjaarsbollen erin!

De oude, vertrouwde slogan blijft ook nog gelden hoor! 'Kerstboom eruit, kamerplant erin.' Dan heb je meteen weer meer sfeer in huis.

Lees meer...
5 tips voor het recyclen van je kerstgroen

Misschien heb je de kerstboom al weggebracht of op laten halen door actieve buurtkinderen, maar dan heb je vast nog een krans of andere decoraties van dennengroen.

Lees meer...
Zamioculcas: Woonplant van de maand januari 2020

In januari is krachtpatser Zamioculcas de Woonplant van de maand. Trendy, stijlvol en supermakkelijk in de verzorging. Omdat de plant ook met wat minder licht toe kan, is het nu een goed moment om de Zamioculcas onder de aandacht te brengen.

Lees meer...