Opening kerstafdeling 19 oktober!

Opening kerstafdeling 19 oktober!

Bent u al klaar voor de kerstshow van Tuincentrum Vechtweelde? Het is namelijk bijna zover! Op zaterdag 19 oktober zal ons tuincentrum volledig zijn omgetoverd tot een magisch kerstparadijs. U bent natuurlijk van harte welkom om dit met eigen ogen te komen bewonderen. U zult diverse kersttrends tegen komen in allerlei prachtige kleuren en thema's. Kunt u ook niet wachten om langs te komen? Wij gaan aankomende dagen nog hard aan de slag om alles helemaal gereed te maken!

Sfeerimpressie kerstafdeling

Bent u op zoek naar kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting of kerstdecoratie om uw huis helemaal in de kerstsferen te brengen? Dan bent u bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen aan het juiste adres! Wij zijn nog volop bezig met de kerstafdeling, waar u al deze producten uiteraard kunt vinden. Hieronder vindt u een aantal afbeeldingen van onze kerstafdeling van dit jaar:

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstshow_Tuincentrum Vechtweelde

Kersttrends bij Tuincentrum Vechtweelde

Bij Tuincentrum Vechtweelde hebben we allerlei verschillende kersttrends in ons assortiment. U wilt toch ook dat uw huis en tuin mooi versierd zijn tijdens de kerst? Dat geeft pas een écht kerstgevoel. In ons tuincentrum hebben we de allermooiste kerstartikelen die helemaal van nu zijn. Zo hebben we onder andere een sprookjesachtige kersttrend met veel roze, glitter en eenhoorns. Gaat u liever voor een wat moderne en klassieke look? Dan hebben we ook een stijlvolle kerststijl met donkerblauwe en gouden kerstaccessoires. Ook zien we steeds vaker dierenprinten terugkomen in kerstaccessoires. Naast deze kersttrends zijn er natuurlijk nog heel veel andere trends in ons tuincentrum in Maarssen te vinden! Wat uw smaak ook is, er zal zeker een mooie kersttrend voor u bijzitten. 

Kerstartikelen kopen in Maarssen

Kom gezellig langs Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen, de provincie Utrecht, voor de allermooiste kerstartikelen van nu! In ons tuincentrum vindt u onder andere kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting voor binnen en buiten, en kerstdecoratie. We hebben kerstproducten van de mooiste merken. Kunt u ook niet wachten om bij ons langs te komen? Vanaf 19 oktober is onze kerstshow geopend! Nog heel even geduld dus.. Wij hopen u snel te zien in ons tuincentrum. Bekijk nog even de openingstijden voor u ons komt bezoeken! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Het regent voorjaarsbollen

Ja, het is herfst… Ja, het regent veel, de bomen worden kaal, het is lang donker en het kan hard waaien. Maar er komen ongetwijfeld nog zonnige, droge dagen én het is de perfecte tijd om bloembollen te planten, zodat je al vroeg in het nieuwe jaar van bloemen kunt genieten.

Lees meer...
Top 5 siergrassen

Siergrassen zijn de laatste jaren steeds meer te zien in tuinen en gemeenteplantsoenen, mede dankzij de ontwerpen van de internationaal bekende Nederlandse tuinontwerper Piet Oudolf.

Lees meer...
Kom in de kerstsfeer bij Tuincentrum Vechtweelde!

Wilt u stiekem ook al helemaal in de kerstsfeer komen? Kunt u ook niet wachten tot de kerst begint? Kom dan vanaf zaterdag 19 oktober naar de kerstshow van Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen! Ons tuincentrum zal helemaal omgetoverd zijn tot een prachtig kerstparadijs met de allermooiste spullen om zowel uw huis als uw tuin aan te kleden tijdens de kerstperiode. Zo hebben we onder andere:

...Lees meer...
Bollentijd

Het is herfst en de meeste mensen zien op tegen de donkere wintermaanden. Beleef alvast de nodig voorpret door voorjaarsbollen te planten, of ‘poten’ zoals dat in vaktaal heet. Narcissen, krokussen en tulpen kennen we allemaal.

Lees meer...