Kom in de kerstsfeer bij Tuincentrum Vechtweelde!

Kom in de kerstsfeer bij Tuincentrum Vechtweelde!

Wilt u stiekem ook al helemaal in de kerstsfeer komen? Kunt u ook niet wachten tot de kerst begint? Kom dan vanaf zaterdag 19 oktober naar de kerstshow van Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen! Ons tuincentrum zal helemaal omgetoverd zijn tot een prachtig kerstparadijs met de allermooiste spullen om zowel uw huis als uw tuin aan te kleden tijdens de kerstperiode. Zo hebben we onder andere:

  • Kerstverlichting: zowel voor binnen als voor buiten, zonder kerstverlichting geen kerst! Kerstverlichting breng veel sfeer aan.
  • Kerstdecoratie: in ons tuincentrum hebben we zeer veel soorten kerstdecoratie in allerlei kleuren en thema’s. De nieuwste kersttrends zullen zeker voorbij komen in onze kerstshow. Laat u verrassen.
  • Kerstbomen: de echte kerstbomen zullen wat later te vinden zijn in ons tuincentrum, maar niet getreurd, er zijn al genoeg andere mooie kerstartikelen te vinden!
  • Kunstkerstbomen: naast echte kerstbomen zijn er ook kunstkerstbomen te vinden in allerlei soorten en maten. Een groot voordeel aan kunstkerstbomen is dat deze een lange levensduur hebben en u er dus meerdere jaren plezier van kunt hebben.

Komt u ook gezellig langs? U zult door een bezoek aan onze kerstafdeling gegarandeerd een kerstgevoel krijgen! Maar wat kunt u nog meer doen om in de kerstsfeer te komen?

Kerst_Tuincentrum Vechtweelde

Hoe krijg ik een kerstgevoel?

Naast een bezoek aan ons tuincentrum kunt u zelf nog meer dingen doen in huis om helemaal in de kerststemming te komen. Wat dacht u van het kijken van een kerstfilm onder het genot van een glaasje glühwein of een warme kop chocomel met slagroom? Het wordt langzaam steeds kouder dus dan is dat zeker geen slecht idee! Daarnaast kunt u al het internet afstruinen of in uw kookboeken naar een heerlijk recept zoeken, voor wat u zou kunnen maken tijdens het kerstdiner, dat scheelt een hoop stress! Tot slot kunt u alvast kerstmuziek in huis laten afspelen, dan komt u gegarandeerd in de kerststemming!

Kerst_Tuincentrum Vechtweelde

In de kerststemming komen bij Tuincentrum Vechtweelde

Zien wij u binnenkort ook bij onze kerstafdeling in ons tuincentrum in Maarssen? Een bezoek is leuk voor jong en oud! Ons team heeft er dit jaar weer alles aan gedaan om een prachtige kerstshow te maken. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. U kunt onze openingstijden vinden op de contactpagina.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lenteklaar? Voorzaaien maar!

We kunnen dit jaar nauwelijks van een winter spreken, eerder van een lange herfst. Het heeft niet of nauwelijks gevroren of gesneeuwd, de temperatuur is zacht voor de tijd van het jaar en de stormen en regenbuien slaan ons om de oren.

Lees meer...
Top 5 vroegbloeiers

Er begint al veel uit te lopen en te ontluiken in de tuin, met dank aan de milde winter. Toch is er in de meeste tuinen nog niet veel kleur te ontdekken. Daar is makkelijk iets aan te doen, want zolang de grond niet bevroren is kun je gewoon planten in de tuin zetten. Leef je uit met deze sterke vaste planten die al lekker vroeg bloeien.

Lees meer...
Tips voor een windbestendige tuin

De ene winterstorm is nog niet uitgeraasd of de volgende dient zich alweer aan. Met lede ogen zien we aan hoe de tere bloeiende voorjaarsbolletjes het zwaar te verduren hebben, de potten van de terrastafel waaien en de boomtakken alle kanten opgaan.

Lees meer...
Bloemen voor Valentijn

Vrijdag 14 februari kunnen romantici hun hart ophalen: het is Valentijnsdag! Een lieve kaart en een mooie bos bloemen doen wonderen. Rode rozen zeggen natuurlijk meer dan duizend woorden, maar rozen zijn rond deze tijd altijd gepeperd van prijs.

Lees meer...