Kom in de kerstsfeer bij Tuincentrum Vechtweelde!

Kom in de kerstsfeer bij Tuincentrum Vechtweelde!

Wilt u stiekem ook al helemaal in de kerstsfeer komen? Kunt u ook niet wachten tot de kerst begint? Kom dan vanaf zaterdag 19 oktober naar de kerstshow van Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen! Ons tuincentrum zal helemaal omgetoverd zijn tot een prachtig kerstparadijs met de allermooiste spullen om zowel uw huis als uw tuin aan te kleden tijdens de kerstperiode. Zo hebben we onder andere:

  • Kerstverlichting: zowel voor binnen als voor buiten, zonder kerstverlichting geen kerst! Kerstverlichting breng veel sfeer aan.
  • Kerstdecoratie: in ons tuincentrum hebben we zeer veel soorten kerstdecoratie in allerlei kleuren en thema’s. De nieuwste kersttrends zullen zeker voorbij komen in onze kerstshow. Laat u verrassen.
  • Kerstbomen: de echte kerstbomen zullen wat later te vinden zijn in ons tuincentrum, maar niet getreurd, er zijn al genoeg andere mooie kerstartikelen te vinden!
  • Kunstkerstbomen: naast echte kerstbomen zijn er ook kunstkerstbomen te vinden in allerlei soorten en maten. Een groot voordeel aan kunstkerstbomen is dat deze een lange levensduur hebben en u er dus meerdere jaren plezier van kunt hebben.

Komt u ook gezellig langs? U zult door een bezoek aan onze kerstafdeling gegarandeerd een kerstgevoel krijgen! Maar wat kunt u nog meer doen om in de kerstsfeer te komen?

Kerst_Tuincentrum Vechtweelde

Hoe krijg ik een kerstgevoel?

Naast een bezoek aan ons tuincentrum kunt u zelf nog meer dingen doen in huis om helemaal in de kerststemming te komen. Wat dacht u van het kijken van een kerstfilm onder het genot van een glaasje glühwein of een warme kop chocomel met slagroom? Het wordt langzaam steeds kouder dus dan is dat zeker geen slecht idee! Daarnaast kunt u al het internet afstruinen of in uw kookboeken naar een heerlijk recept zoeken, voor wat u zou kunnen maken tijdens het kerstdiner, dat scheelt een hoop stress! Tot slot kunt u alvast kerstmuziek in huis laten afspelen, dan komt u gegarandeerd in de kerststemming!

Kerst_Tuincentrum Vechtweelde

In de kerststemming komen bij Tuincentrum Vechtweelde

Zien wij u binnenkort ook bij onze kerstafdeling in ons tuincentrum in Maarssen? Een bezoek is leuk voor jong en oud! Ons team heeft er dit jaar weer alles aan gedaan om een prachtige kerstshow te maken. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. U kunt onze openingstijden vinden op de contactpagina.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

5 redenen om de tuin niet winterklaar te maken

Decennialang was het motto van tuiniers en hoveniers: de tuin voor de winter netjes aan kant maken. Maar het winterklaar maken van de tuin door alle dode, bruine materialen af te knippen en te verwijderen is inmiddels een achterhaald fenomeen.

Lees meer...
Kersttrends 2019

Kerst wordt dit jaar eerder dan ooit tevoren aangekondigd. Op veel plaatsen heeft de gemeente de kerstverlichting al opgehangen en in de winkels liggen de meest uiteenlopende kerstdecoraties vrolijk naast de zakken pepernoten en chocoladeletters.

Lees meer...
15 Tuintips november 2019

Het herfstweer is als vanouds uitermate grillig, net als de temperatuur die dan weer piekt en dan weer daalt. Maar op een windstille, droge dag kun je nog allerlei praktische klusjes doen om de tuin, het terras en balkon herfstbestendig, fleurig en sfeervol te maken.

Lees meer...
Calathea: Woonplant van de maand november

Calathea kenmerkt zich door de prachtige tekening van het blad en de rijke keuze in bladvormen, van rond en ovaal tot lancetvormig.

Lees meer...