Live muziek bij Vechtweelde

Live muziek bij Vechtweelde

Moon van Bakelen & Danny Moons:

Een akoestisch duo bestaande uit een zangeres en gitarist met een breed repertoire van Pop & Easy Listening muziek. Samen brengen zij eigen versies van bekende nummers ten gehore. Speciaal voor de naderende Kerstdagen hebben zij een groot scala aan kerstnummers ingestudeerd. Natuurlijk mogen in het Kerstrepertoire geen klassiekers ontbreken. Gezellig, swingend en hartverwarmend zijn de kernwoorden van dit muzikale duo!

Zaterdag 26 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur spelen Moon & Danny een aantal sets leuke kerstnummers in ons Tuincafe of op onze kerstafdeling. U bent van harte welkom, de toegang is gratis!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lenteklaar? Voorzaaien maar!

We kunnen dit jaar nauwelijks van een winter spreken, eerder van een lange herfst. Het heeft niet of nauwelijks gevroren of gesneeuwd, de temperatuur is zacht voor de tijd van het jaar en de stormen en regenbuien slaan ons om de oren.

Lees meer...
Top 5 vroegbloeiers

Er begint al veel uit te lopen en te ontluiken in de tuin, met dank aan de milde winter. Toch is er in de meeste tuinen nog niet veel kleur te ontdekken. Daar is makkelijk iets aan te doen, want zolang de grond niet bevroren is kun je gewoon planten in de tuin zetten. Leef je uit met deze sterke vaste planten die al lekker vroeg bloeien.

Lees meer...
Tips voor een windbestendige tuin

De ene winterstorm is nog niet uitgeraasd of de volgende dient zich alweer aan. Met lede ogen zien we aan hoe de tere bloeiende voorjaarsbolletjes het zwaar te verduren hebben, de potten van de terrastafel waaien en de boomtakken alle kanten opgaan.

Lees meer...
Bloemen voor Valentijn

Vrijdag 14 februari kunnen romantici hun hart ophalen: het is Valentijnsdag! Een lieve kaart en een mooie bos bloemen doen wonderen. Rode rozen zeggen natuurlijk meer dan duizend woorden, maar rozen zijn rond deze tijd altijd gepeperd van prijs.

Lees meer...