Live muziek bij Vechtweelde

Live muziek bij Vechtweelde

Moon van Bakelen & Danny Moons:

Een akoestisch duo bestaande uit een zangeres en gitarist met een breed repertoire van Pop & Easy Listening muziek. Samen brengen zij eigen versies van bekende nummers ten gehore. Speciaal voor de naderende Kerstdagen hebben zij een groot scala aan kerstnummers ingestudeerd. Natuurlijk mogen in het Kerstrepertoire geen klassiekers ontbreken. Gezellig, swingend en hartverwarmend zijn de kernwoorden van dit muzikale duo!

Zaterdag 26 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur spelen Moon & Danny een aantal sets leuke kerstnummers in ons Tuincafe of op onze kerstafdeling. U bent van harte welkom, de toegang is gratis!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

5 redenen om de tuin niet winterklaar te maken

Decennialang was het motto van tuiniers en hoveniers: de tuin voor de winter netjes aan kant maken. Maar het winterklaar maken van de tuin door alle dode, bruine materialen af te knippen en te verwijderen is inmiddels een achterhaald fenomeen.

Lees meer...
Kersttrends 2019

Kerst wordt dit jaar eerder dan ooit tevoren aangekondigd. Op veel plaatsen heeft de gemeente de kerstverlichting al opgehangen en in de winkels liggen de meest uiteenlopende kerstdecoraties vrolijk naast de zakken pepernoten en chocoladeletters.

Lees meer...
15 Tuintips november 2019

Het herfstweer is als vanouds uitermate grillig, net als de temperatuur die dan weer piekt en dan weer daalt. Maar op een windstille, droge dag kun je nog allerlei praktische klusjes doen om de tuin, het terras en balkon herfstbestendig, fleurig en sfeervol te maken.

Lees meer...
Calathea: Woonplant van de maand november

Calathea kenmerkt zich door de prachtige tekening van het blad en de rijke keuze in bladvormen, van rond en ovaal tot lancetvormig.

Lees meer...