Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Tuincentrum Utrecht

Tuincentrum Vechtweelde in de buurt van Utrecht en omgeving is een prachtig groot tuincentrum van 20.000 min Maarssen. Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment met een grote variatie aan producten. Zo zijn we eigenlijk een dierenwinkel, woonwinkel en tuinwinkel ineen. Ga op zoek naar de juiste tuinmeubelen voor op uw terras en sla gelijk voldoende voer in voor uw huisdieren! Bent u op zoek naar een leuk accessoire voor in de huiskamer om uw woning een vernieuwde uitstraling te geven? Ook dat is mogelijk! Bij tuincentrum Vechtweelde slaagt u altijd!

Tuinartikelen in ons tuincentrum

Ons tuincentrum in de buurt van Utrecht vindt u alle benodigdheden voor uw tuin, balkon of terras. Versier uw tuin of huiskamer met een strakke, sierlijke of kleurrijke bloempot of ga aan de slag in uw tuin met ons functionele tuingereedschap. Zelfs als u geen groene vingers heeft, wordt in de tuin werken weer een feest met onze tuinartikelen. Een greep uit ons uitgebreide aanbod:

  • tuin- en kamerplanten;
  • tuinmeubelen;
  • potterie;
  • sfeerartikelen;
  • dierbenodigdheden.

Kom naar tuincentrum Vechtweelde in Utrecht voor een heerlijk kopje koffie en bekijk ons assortiment! Tijdens het shoppen kunt u gezellig even bijkomen in ons tuincafé voor een lekker kopje koffie met appeltaart of een lunch! Klets bij met je moeder of vriendin of kom even heerlijk tot uzelf.

Tuincentrum Vechtweelde in Utrecht is voordelig en leuk

Vraag de gratis VIP Klantenkaart aan van tuincentrum Vechtweelde vlakbij Utrecht en geniet van de vele voordelen. U bent altijd als eerste op de hoogte van het laatste Vechtweelde nieuws, kunt automatisch punten sparen bij elke aankoop, profiteert van wisselende aanbiedingen speciaal voor VIP Klantkaarthouders en komt in aanraking met nog veel meer verrassende acties. De Nationale Tuinbon is bij  tuincentrum Vechtweelde nabij Utrecht en vele andere tuincentra door heel Nederland verkrijgbaar en in te leveren. U kunt een Nationale Tuinbon cadeau geven met een bedrag naar keuze tussen € 10,- tot € 150,-, wat in meerdere keren kan worden besteed. U hoeft dus niet in één keer het hele bedrag op te maken. Bekijk ons gehele assortiment en bedenk alvast hoe u uw tuin en woonkamer een nieuwe uitstraling kunt geven.

Contactgegevens Vechtweelde

Op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Utrecht? Kom dan naar Vechtweelde voor een uitgebreid assortiment van tuin-, woon- en dierartikelen. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij staan u graag te woord om u te adviseren. Bekijk ook onze openingstijden en adresgegevens eens! Hier vindt u ook een routebeschrijving naar ons tuincentrum.