Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Tuinmeubelen Utrecht

Bent u op zoek naar tuinmeubelen in Utrecht? Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen is dé tuinmeubelspecialist in de omgeving van Utrecht en biedt tuinmeubelen in verschillende kleuren, uitvoeringen en designs. De tuin wordt steeds meer een beleving en meer dan ooit als een verlengde van de huiskamer gezien. Tuinmeubelen moeten comfortabel zitten en aan uw wensen voldoen. Ons ruime assortiment tuinmeubelen nabij Utrecht biedt voor iedere tuin een gepaste oplossing van losse stoelen tot complete loungesets.

Tuinmeubelen kopen in Utrecht

Als u opzoek bent naar tuinmeubelen in Utrecht komt u naar tuincentrum Vechtweelde!Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen in ons tuincentrum nabij Utrecht naar u te lonken. U heeft een ruime keuze in kunststof tuinmeubelen, maar ook hardhout en de combinatie aluminium met hardhout zijn een optie. U vindt ook (kunststof) rotan tuinmeubelen in ons assortiment. Deze meubelen zijn niet van echt te onderscheiden en onderhoudsvrij. Bekijk hier een paar tuinmeubels uit ons assortiment:

Neem gerust een kijkje op onze assortimentpagina voor ons complete aanbod.

Neem contact op met tuincentrum Vechtweelde

Laat u verrassen door onze gevarieerde assortiment aan tuinmeubelen in Utrecht en laat u goed adviseren door onze deskundige medewerkers. Neem contact op met tuincentrum Vechtweelde! Natuurlijk wensen we u van harte welkom in ons tuincentrum!