Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerst

Met het naderen van de kerst wordt Tuincentrum Vechtweelde ieder jaar weer omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Zou u ook alvast graag in de kerststemming willen komen? Dat begrijpen wij wel. Het kerstgevoel is natuurlijk een heerlijk warm en gezellig gevoel! Vanaf de herfstvakantie is ons tuincentrum daarom al helemaal in de kerstsferen, zodat u alvast inspiratie op kunt doen of de meest magische spullen kunt aanschaffen om uw Kerstmis onvergetelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een kerstboom, een kunstkerstboom, kerstverlichting of kerst versieringen, u komt nooit met lege handen thuis na een bezoek aan Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen nabij

Kerst_Tuincentrum Vechtweelde

Echte kerstboom of kunstkerstboom

Wat is de kerst zonder een mooie kerstboom? Kerstbomen zijn er bij Tuincentrum Vechtweelde in allerlei soorten en maten. Wilt u dit jaar met kerst een echte kerstboom of heeft u liever een duurzame kunstkerstboom? Het is allemaal mogelijk bij Tuincentrum Vechtweelde. Zo hebben wij een breed assortiment aan prachtige kunstkerstbomen en er komen vanaf 1 december super mooie kwaliteit echte kerstbomen binnen. Twijfelt over welke kerstboom het best bij u past? Geen zorgen, onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag met het vinden van uw droom kerstboom. Houdt de website van Tuincentrum Vechtweelde goed in de gaten, want we hebben altijd mooie acties voor de klantenkaarthouders op o.a. kunstkerstbomen!

Kerstdecoratie

Om thuis echt helemaal in de kerstsfeer te komen kan mooie kerstdecoratie natuurlijk niet ontbreken. Heeft u al leuke kerstpullen in huis? Zoals een gezellig besneeuwd kerstdorpje met schattige kersthuisjes, sierlijke kerstverlichting in allerlei kleuren en stijlen of kerstaccessoires voor in de boom van kerstballen tot aan slingers en originele kerstboomaccessoires. Dit zijn allerlei voorbeelden waarmee u uw huis gezellig kunt maken. Daarnaast zou u een mooie kerstkrans aan de voordeur kunnen hangen om  In ons tuincentrum geven wij u graag advies en hebben wij de ruimste keuze van de regio! Wij hebben prachtige kerstproducten van kwaliteitsmerken als Kaemingk, Edelman en Koopman.

Kerst_Tuincentrum Vechtweelde

Hoe krijg ik het ultieme kerstgevoel?

Ziet u zichzelf ook alweer met een heerlijk glühweintje op de bank naar een kerstfilm zitten te kijken terwijl het buiten sneeuwt? Of door een receptenboek bladeren en na te denken over wat u gaat koken dit jaar? Daar krijgt u toch hét ultieme kerstgevoel van? Kom ook gezellig in de herfstvakantie langs Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen. Ons tuincentrum is dan helemaal omgetoverd in het kerstthema. Ook hier krijgt u absoluut een kerstgevoel van! U kunt inspiratie op doen of meteen de allerleukste kerstartikelen aanschaffen om het in en rond het huis al helemaal in de kerstsfeer te versieren.

Neem contact op met Vechtweelde

​Alles voor een onvergetelijke kerst haalt u bij Tuincentrum Vechtweelde. Van kerstbomen tot aan kerstverlichting. Wilt u na de kerst ook graag knallend het jaar uit? Neem dan ook eens een kijkje op onze vuurwerkpagina. Beleef een gezellige kerst en kom naar Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen of bekijk ons assortiment online. Neem contact op met tuincentrum Vechtweelde. Wij heten u van harte welkom!