Nieuws

Hangplanten

Bij Tuincentrum Vechtweelde koopt u prachtige hangplanten. Wij hebben onder andere hangplanten voor binnen, hangplanten voor buiten en kunsthangplanten. Heeft u een lege hoek in de kamer die u wilt opvullen? Een hangplant staat sfeervol en fleurt uw kamer direct op! Bij Vechtweelde hebben we verschillende soorten hangplanten. Hangplanten passen overal, in elke hoek, in elke kamer, op elk moment. Ontdek ons assortiment hangplanten voor binnen en hangplanten voor buiten. Kom langs in Maarssen en bezoek ons tuincentrum voor inspiratie en nieuwe ideeën op het gebied van groen, sfeer en interieur.

Lees meer...
Nu doen: meer wintergroen!

Het wordt kouder en donkerder. Koning Winter is in aantocht. De herfst is gelukkig een prima periode om nog nieuwe planten, struiken en bomen in de tuin te zetten, want de grond is warm en vochtig.

Lees meer...
Yucca: Woonplant van de maand december 2020

De Yucca komt uit de familie van de agave-achtigen, de Agavaceae, waartoe ook woonplanten zoals Dracaena, Beaucarnea en Cordyline behoren.

Lees meer...
Amaryllis: kamerplant, bloembol én snijbloem van dit moment

Ze duiken nu weer op in alle mogelijke gedaantes, vormen en kleuren: amarylissen! Officieel het deze bloembol Hippeastrum, maar die naam onthoudt niemand.

Lees meer...
Kamerplanten voor in de schaduw

Heeft u niet veel zonlicht in huis maar wilt u wel genieten van stralende kamerplanten? Bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen hebben we een groot aanbod aan kamerplanten voor in de schaduw. Niet alle kamerplanten hebben de hele dag direct zonlicht nodig. Er bestaan ook kamerplanten die met weinig licht genoegen nemen. Kom langs en bekijk ons assortiment grote en kleine kamerplanten voor in de schaduw. Bent u op zoek naar een kamerplant met fraai loof of wilt u juist een groene kamerplant die uw saaie hoek in de kamer opvult? Wij laten u zien welke kamerplanten geschikt zijn voor in de schaduw.

Lees meer...
Tuincentrum vol sinterklaascadeaus

In ons tuincentrum in kun je je nu al helemaal in kerstsfeer onderdompelen - zie ons eerdere bericht over de kersttrends van dit jaar op deze site - maar we vieren natuurlijk eerst Sinterklaas.

Lees meer...
Laat je verleiden en verblijden door de kerstshow in ons tuincentrum

Kerst begint vroeger dan ooit. Doe inspiratie op en sla alvast wat kleine, trendy kerstdecoraties in of pak meteen groots uit.

Lees meer...
Bakken vol herfstkleur

De bomen worden kaal, veel planten worden bruin en het coronavirus waart nog steeds rond. Je zou er een herfstdip van krijgen.

Lees meer...
15 tuintips November

Het herfstweer is als vanouds behoorlijk grillig, met veel wind en regen en dan opeens weer prachtig strijklicht op de verkleurde herfstbladeren.

Lees meer...
Kindervuurwerk Categorie F1

Door de besluiten van de overheid verkopen wij dit jaar enkel vuurwerk uit categorie F1. Deze categorie bestaat uit fop- en schertsvuurwerk zoals knalerwten en trektouwtjes en kindervuurwerk zoals sterretjes. 

Lees meer...
Tags: