Nieuws

Koningsdag 2018

Veel Nederlanders hebben het per ongeluk nog steeds over Koninginnedag, maar langzaamaan went men aan Koningsdag en de nieuwe, iets vroegere datum: 27 april. Dit jaar valt deze op vrijdag, zodat iedereen in Nederland zich kan verheugen op een lang – en hopelijk zonnig – weekend. Een ideaal moment om eens lekker de bloemetjes buiten én binnen te zetten.

Lees meer...
Zomerbollen planten

De lente is nog pril, maar in ons tuincentrum in Maarssen heb je nu ruime keuze in zomerbollen.

Lees meer...
Tuintips april

De lente komt maar traag op gang dit jaar. En dan doet april ook nog eens wat hij wil. Hagel of zonneschijn, er zijn deze maand genoeg tuin- en moestuinklusjes te doen.

Lees meer...
Tuinplant van de maand april: Petunia

De Petunia: easy care, veel keuze.

Lees meer...
Hortensia: woonplant van de maand april

Grote bloemschermen, sprookjesachtige kleuren, schoonheid in overvloed – als er hortensia's zijn is het voorjaar écht begonnen. 

Lees meer...
Haal het voorjaar in huis!

De eerste voorjaarsbollen hebben in de tuin de kop opgestoken en hier en daar verschijnt pril groen.

Lees meer...
Musthave tuinmeubels 2018

Al werkt het weer niet echt mee, het voorjaar is begonnen. Tijd dus om je tuin klaar te maken zodat je er straks optimaal van kunt gaan genieten! Voor de tuiniers onder ons betekent dat vooral zorgen dat al het groen in de tuin er klaar voor is. Maar we mogen niet vergeten dat we uiteindelijk graag met elkaar willen relaxen en genieten in de tuin. En daarvoor zijn tuinmeubels&n...

Lees meer...
Fleurige paasdecoraties

Wanneer je gezellig met familie of vrienden aan tafel gaat om uitgebreid te brunchen of dineren, maak je het binnen natuurlijk graag vrolijk en fleurig.

Lees meer...
Snoeien in maart

Afhankelijk van het weer kun je in maart flink de snoeischaar in de tuin zetten en de winter wegknippen.

Lees meer...
5 x populaire tuinplanten

In het voorjaar is het weer tijd om de tuin aan te pakken. Tuinplanten spelen daar uiteraard een belangrijke rol in. Misschien heb je zelf wel een favoriet of kun je juist niet kiezen uit al die verschillende soorten tuinplanten. Er is een ruime keus aan zowel vaste tuinplanten als éénjarige tuinplanten / perkplanten. Om je een beetje op weg te helpen zetten we 5 populaire tuinplanten en hun eigenschappen voor je op een rijtje:

...Lees meer...

Openingstijden

 • Maandag
  10:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 17:00

Extra openingstijden

 • Koningsdag geopend
  27 april
  10:00 - 17:00

Schrijf een recensie