Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstbomen

Bent u opzoek naar kerstbomen? Wij van Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen kijken ieder jaar weer enorm uit naar de Kerst! Vanaf oktober vindt er in ons tuincentrum in Maarssen een prachtige kerstshow plaats. Deze kerstshow is écht een beleving voor de hele familie. Daarnaast kunt u er ook nog eens de mooiste kerstproducten kopen om uw huis ook helemaal in de kerstsfeer te brengen. Ieder jaar doen wij weer ons uiterste best om er een mooie inspirerende kerstshow van te maken met genoeg kerstbomen voor iedereen nabij:

Komt u uit een van de bovenstaande plaatsen? Dan moet u zeker even langs ons tuincentrum komen. U zult er zeker geen spijt van krijgen!

Kerstbomen_Tuincentrum Vechtweelde

Assortiment kerstbomen Tuincentrum Vechtweelde

Bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen is er een zeer breed assortiment verschillende kerstbomen aanwezig. Zo hebben we echte kerstbomen en kunstkerstbomen. Deze bomen hebben we in verschillende kleuren en formaten. Daarnaast zijn er verschillende soorten bomen aanwezig. Heeft u liever een erg dikke boom, of juist liever een smalle? Het moet natuurlijk wel mooi in uw huis passen. Onze medewerkers in het tuincentrum adviseren u maar al te graag welke boom het best bij uw woonsituatie past. U kunt de kerstbomen bij ons in het tuincentrum kopen, maar ook gemakkelijk bestellen in onze webshop! Laat u verassen door onze kerstbomen.

Kerstbomen_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstbomen versieren

Wanneer u een kerstboom gaat aanschaffen bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen, kan versiering in de boom natuurlijk niet ontbreken. Hierbij hebben we nog een aantal tips voor u, die u kunnen helpen tijdens het versieren van de kerstboom:

  • Begin altijd met de kerstboom op de juiste plaats te zetten. Het is namelijk onhandig om de kerstboom te verplaatsten wanneer deze al versierd is.
  • Vervolgens kunt u de lampjes in de boom hangen. Check van te voren in het stopcontact even of de lampjes het wel echt doen. Start onderaan met het aanbrengen van de lampjes en werk naar boven.
  • Doe vervolgens de feestelijke slingers in de kerstboom. Doe af en toe even een stapje achteruit om te kijken of het geheel er mooi uitziet.
  • Hang nu de ballen en andere decoratie in de kerstboom, en tot slot, de piek!

Wanneer je kerstboom mooi versierd is, brengt dat pas echt de kerstsfeer en gezelligheid in huis! U kunt met kerstversiering heel erg experimenteren. Zo zijn er naast traditionele kerstballen ook heel veel andere soorten accessoires die u tegenwoordig in de boom kunt hangen!

Kerstbomen_Tuincentrum Vechtweelde

Kerstbomen kopen in Maarssen

Weet u al wat voor soort kerstboom u zou willen? Er is zo’n groot assortiment aanwezig bij Tuincentrum Vechtweelde, dat u misschien de bomen door het bos niet meer ziet! Natuurlijk zijn er dan onze medewerkers die u op weg kunnen helpen. Zij zullen samen met u gaan kijken welke boom het best aan uw wensen en behoeften voldoen. Mocht u vragen hebben en geen tijd om langs te komen, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij hopen u graag te zien in ons tuincentrum in Maarssen, zo komt u zelf ook helemaal in de kerststemming. Graag tot ziens!