Koele hondenaccessoires

Koele hondenaccessoires

Tijdens warme zomerdagen is verkoeling voor mens en dier zeker geen overbodige luxe. Heeft u de tips over verkoeling voor mens en dier al gelezen? U leest in dit artikel alles over meer koelte in de tuin en tips om het hoofd koel te houden. Ook dieren hebben verkoeling nodig tijdens hete zomerdagen. Bij Tuincentrum Vechtweelde hebben we een speciale lijn aan verkoelende hondenaccessoires van Kowloon. Denk hierbij aan verkoelende matten, koel halsbanden en koel speeltjes die extra koud zijn en voor verkoeling zorgen. In ons tuincentrum in Maarssen vindt u een ruim assortiment aan verkoelende hondenaccessoires. Vraag ons personeel om advies of kies ze gewoon allemaal! 

Verkoeling voor dier

Dieren afkoelen tijdens warme dagen is erg belangrijk. Pas op met de tuinslang, als de zon al enige tijd op de tuinslang heeft gestaan, is het water in de tuinslang opgewarmd. De eerste waterstralen uit de slang zijn daardoor vaak erg heet. Richt het water uit de spuit dus niet direct op uw huisdieren, maar zorg ervoor dat u zeker weet dat er koud water uit de tuinslang komt. Verkoeling zorgt ervoor dat honden niet uitgeput raken. Door de warmte ademen honden sneller en zijn ze sneller moe. Een verkoelende ruimte in huis of een koud zwembadje helpt de hond afkoelen en houdt de lichaamstemperatuur op peil. Lees meer over verkoelende tips voor mens en dier in dit artikel.

Koele hondenaccessoires

Koop coole hondenaccessoires bij Tuicentrum Vechtweelde in Maarssen. De nieuwe lijn van Kowloon biedt verkoelende hondenaccessoires die u in de vriezer legt. Het stevige invriesbare rubber zorgt ervoor dat het speeltje afkoelt. Honden beleven veel kauwplezier en tegelijkertijd verkoeling. Bij ons vindt u onder andere:

  • Koelmatten
  • Koel bandanas
  • Koel ijsjes
  • Koel bal
  • Koel bot

Koele hondenaccessoires Kowloon - Vechtweelde

Leg de matten, botten of ijsjes in de vriezer en haal ze na enige tijd weer uit het vriesvak. Laat uw hond spelen met de bevroren speeltjes. Het rubber voelt koud aan en biedt verkoeling aan uw hond op warme dagen. Kom langs en bekijk het assortiment van Kowloon. U vindt onze dierenwinkel in Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen. Kom langs en verwen uw hond met verkoelende speeltjes van Kowloon. 

Koop Kowloon koele hondenaccessoires

De coole hondenaccessoires van Kowloon zijn vanaf nu te koop bij Tuincentrum Vechtweelde. De verkoelende matten, halsbanden, bandana's en speeltjes zijn de perfecte oplossing voor hete zomerdagen. Een hittegolf in Nederland betekent de koelte opzoeken. Voor mens is dat soms makkelijker dan voor dieren. Biedt uw hond daarom extra verkoeling met de koele hondenaccessoires van Kowloon. Kom langs en neem een kijkje in onze dierenwinkel. U vindt onze gegevens op de contactpagina. Tot snel op de dierenafdeling bij Tuincentrum Vechtweelde!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak de tuin hitte- en droogtebestendig

Het klimaat verandert merkbaar. We krijgen in de zomer steeds vaker te maken met extreem hete en droge perioden, die er zelfs toe leiden dat de overheid oproept zuinig om te gaan met water, door onder andere de tuin niet te sproeien en de auto niet te wassen.

Lees meer...
Maak de vijver zomerproof

Een tuin kan niet zonder water. Planten hebben uiteraard (regen)water nodig om te overleven, te groeien en te bloeien. Maar met een vijver in de tuin draag je je steentje bij aan het tegengaan van wateroverlast wanneer er heftige hoosbuien zijn die de riolering niet aankan.

Lees meer...
Zelf kruiden en groenten zaaien

Hoe kweekt u zelf groenten en kruiden? Simpel: koop zaden bij Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen en kweek uw eigen groenten en kruiden. Het is nog steeds mogelijk om zelf heerlijke kruiden als basilicium, bieslook en tuinkers te planten. Ook groentes zoals postelein, ijsbergsla en radijs kunnen nog prima worden gezaaid. Onze zadenafdeling beschikt over honderden verschillende kruiden en groenten om zelf te zaaien. Maak van de tuin een groentetuin of moestuin en oogst de lekkerste en meest verse producten, zó uit eigen tuin. Ons tuincentrum is het hele jaar gevuld met zaden die u zelf plant. Benieuwd welke zaden u deze maand kunt zaaien?

Lees meer...
Cactus: Woonplant van de Maand augustus 2020

Was de cactus eerder trendy in strakke geometrische plastic potten, daarna deed ze mee met de natuurlijke uitstraling en nu wordt de stekelplant helemaal hip in folklore stijl.

Lees meer...