Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Koele hondenaccessoires

Koele hondenaccessoires

Tijdens warme zomerdagen is verkoeling voor mens en dier zeker geen overbodige luxe. Heeft u de tips over verkoeling voor mens en dier al gelezen? U leest in dit artikel alles over meer koelte in de tuin en tips om het hoofd koel te houden. Ook dieren hebben verkoeling nodig tijdens hete zomerdagen. Bij Tuincentrum Vechtweelde hebben we een speciale lijn aan verkoelende hondenaccessoires van Kowloon. Denk hierbij aan verkoelende matten, koel halsbanden en koel speeltjes die extra koud zijn en voor verkoeling zorgen. In ons tuincentrum in Maarssen vindt u een ruim assortiment aan verkoelende hondenaccessoires. Vraag ons personeel om advies of kies ze gewoon allemaal! 

Verkoeling voor dier

Dieren afkoelen tijdens warme dagen is erg belangrijk. Pas op met de tuinslang, als de zon al enige tijd op de tuinslang heeft gestaan, is het water in de tuinslang opgewarmd. De eerste waterstralen uit de slang zijn daardoor vaak erg heet. Richt het water uit de spuit dus niet direct op uw huisdieren, maar zorg ervoor dat u zeker weet dat er koud water uit de tuinslang komt. Verkoeling zorgt ervoor dat honden niet uitgeput raken. Door de warmte ademen honden sneller en zijn ze sneller moe. Een verkoelende ruimte in huis of een koud zwembadje helpt de hond afkoelen en houdt de lichaamstemperatuur op peil. Lees meer over verkoelende tips voor mens en dier in dit artikel.

Koele hondenaccessoires

Koop coole hondenaccessoires bij Tuicentrum Vechtweelde in Maarssen. De nieuwe lijn van Kowloon biedt verkoelende hondenaccessoires die u in de vriezer legt. Het stevige invriesbare rubber zorgt ervoor dat het speeltje afkoelt. Honden beleven veel kauwplezier en tegelijkertijd verkoeling. Bij ons vindt u onder andere:

  • Koelmatten
  • Koel bandanas
  • Koel ijsjes
  • Koel bal
  • Koel bot

Koele hondenaccessoires Kowloon - Vechtweelde

Leg de matten, botten of ijsjes in de vriezer en haal ze na enige tijd weer uit het vriesvak. Laat uw hond spelen met de bevroren speeltjes. Het rubber voelt koud aan en biedt verkoeling aan uw hond op warme dagen. Kom langs en bekijk het assortiment van Kowloon. U vindt onze dierenwinkel in Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen. Kom langs en verwen uw hond met verkoelende speeltjes van Kowloon. 

Koop Kowloon koele hondenaccessoires

De coole hondenaccessoires van Kowloon zijn vanaf nu te koop bij Tuincentrum Vechtweelde. De verkoelende matten, halsbanden, bandana's en speeltjes zijn de perfecte oplossing voor hete zomerdagen. Een hittegolf in Nederland betekent de koelte opzoeken. Voor mens is dat soms makkelijker dan voor dieren. Biedt uw hond daarom extra verkoeling met de koele hondenaccessoires van Kowloon. Kom langs en neem een kijkje in onze dierenwinkel. U vindt onze gegevens op de contactpagina. Tot snel op de dierenafdeling bij Tuincentrum Vechtweelde!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Maarssen geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...