Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Solar tuinverlichting

Solar tuinverlichting

Bij Tuincentrum Vechtweelde koop je Solar tuinverlichting dat werkt op zonne-energie en daardoor erg energiezuinig en duurzaam is. Verlicht jouw tuin op een duurzame en sfeervolle manier met Solar buitenverlichting. In ons assortiment vind je stijlvolle ontwerpen voor elke tuinstijl. Heb je een moderne tuin of juist een Botanische landelijke tuin? Tuinverlichting in de vorm van partylights, fakkels, lantaarns, wandlampen, tafellampen en hanglampen. Bekijk ons assortiment online of maak een afspraak voor een winkelbezoek. Tot snel bij Vechtweelde in Maarssen.

Hoe werkt Solar tuinverlichting?

Solar tuinverlichting werkt op zonne-energie. Een speciaal ingebouwde zonnemodule absorbeert het licht van de zon en zet dit om via het fotovoltaïsche effect om in elektrische energie. Deze elektrische energie slaat de Solar lamp op in de batterij en komt tot uiting wanneer het ’s avonds donker is. De opgeslagen energie wordt overgebracht naar de lamp om deze aan te zetten. Met een automatische schemersensor merkt de Solar lamp zelf wanneer het buiten donker is en schakelt de lamp automatisch over van de opslagmodus naar de lichtmodus. Zo heb jij ’s avonds altijd sfeervolle verlichting en hoef je nooit zelf na te denken wanneer je deze aanzet.

Voordelen van Solar tuinverlichting

Solar tuinverlichting heeft vele voordelen. Om bij te dragen aan een beter milieu, kies je voor tuinverlichting op zonne-energie. Ontdek de voordelen van Solar tuinverlichting:

  • Besparen op elektriciteitskosten: omdat Solar lampen op zonne-energie werken, heb je geen stopcontacten nodig. Dit scheelt in de energiekosten en zorgt voor een lage energierekening.
  • Geen last van bedrading: Solar lampen zijn draadloos en kun je daarom overal in de tuin plaatsen. Zo heb je dus geen gedoe meer met kabels naar een stroompunt.
  • Eenvoudig verplaatsbaar: Solar tuinverlichting hang je gemakkelijk op elke plek in de tuin op. Wil je jouw tuinstijl inclusief de verlichting wijzigen? Geen probleem, geen gedoe met het uitgraven van grond of het verleggen van kabels met Solar lampen.
  • Energiezuinig: doordat Solar lampen werken op een schermschakelaar branden de lampen alleen ’s avonds en staan ze niet per ongeluk aan als het nog daglicht is.
  • Hogere lichtopbrengst: Solar tuinverlichting is voorzien van een batterij met meer capaciteit en LED’s van betere kwaliteit. Hierdoor leveren deze Solar lampen veel licht op.
  • Geen lichtschakelaar: door de ingebouwde schemersensor hoef je de lampen niet zelf aan te zetten. Zo kun je lekker in je loungestoel blijven zitten als de schemer opkomt. Als het donker is, gaan de lampen namelijk vanzelf aan.

Tuinverlichting op zonne-energie

Bij Vechtweelde verkopen we verschillende merken tuinverlichting op zonne-energie. Bij ons koopt u duurzame tuinverlichting van merken als

Van sfeervolle tafelverlichting tot gezellige solar lampions in de vorm van een lichtslinger of een lantaarn. Kies je voor gekleurde tuinverlichting of houd je het liever simpel? Bekijk ons assortiment tuinverlichting op zonne-energie en haal de zomer alvast naar jouw tuin. Zorg ervoor dat jouw tuin al helemaal klaar is voor gezellige warme dagen en sfeervolle avonden in de tuin.

Koop Solar tuinverlichting bij Vechtweelde

Tuincentrum Vechtweelde is meer dan alleen een tuincentrum voor tuinplanten en kamerplanten. Bij ons ervaar je een fantastische beleving met alle benodigdheden voor in en rondom jouw tuin. Zo verkopen wij bijvoorbeeld duurzame tuinverlichting op zonne-energie. Goed voor de planeet, goed voor je portemonnee. Bekijk ons aanbod aan Solar tuinverlichting op zonne-energie in de webshop. Wil je liever in het echt shoppen? Plan een afspraak in en kom langs in ons tuincentrum in Maarssen.

Bekijk ons aanbod Solar lampen op zonne-energie

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Maarssen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Maarssen geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...