Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Vechtweelde is vernieuwd!

Tuincentrum Vechtweelde is vernieuwd!

Dit is waarom je binnen wil kijken

Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen is vernieuwd! Er is maar liefst 1400 vierkante meter winkelplezier bijgekomen. Naast het gebruikelijke assortiment vind je er nu veel nieuwe producten om van je huis en tuin een plek te maken waar je helemaal van opbloeit. Dit is waarom je zeker even binnen wil kijken. 

Groot tuincentrum vol verrassende producten 

Bij Tuincentrum Vechtweelde vind je alles wat je van een groot tuincentrum mag verwachten, maar dan net even dat beetje meer. Dat komt doordat er al veertig jaar mensen werken met een passie voor het tuiniersvak, die je graag helpen aan de juiste producten en verzorging. Zo krijg je altijd goed advies en heb je lekker lang plezier van je aankopen! 

Begin de lente goed 

Het tuincentrum is tot de nok toe gevuld met producten om van je huis en tuin een fleurige omgeving te maken. Plantenpotten in verschillende formaten, vazen in de mooiste kleuren en bloemen en planten voor binnen en buiten. Een rondje door het tuincentrum levert genoeg inspiratie om het lenteseizoen in te gaan met nieuwe aanwinsten voor je huis of tuin. 

 1400 vierkante meter meer winkelplezier 

Naast het gebruikelijk assortiment vind je in tuincentrum Vechtweelde nu ook heel veel nieuwe producten. In de afgelopen drie maanden is er maar liefst 1400 vierkante meter bijgekomen! Het totaaloppervlak aan overdekte winkelruimte komt daarmee neer op 9000 vierkante meter. Weer of geen weer: winkelen is nu het hele jaar door een aangename ervaring! De verbouwing heeft er ook voor gezorgd dat een aantal producten is gegroeid. Zo is de dierenwinkel uitgebreid en zijn er veel nieuwe tuingereedschappen, barbecues en onderhoudsproducten te vinden. Is dat even handig! 

Lekker bakkie doen en gratis parkeren 

Van vissen kijken tot planten spotten en tuinmeubels testen: de kans is groot dat je niet snel raakt uitgekeken bij tuincentrum Vechtweelde. Gelukkig kun je zo lang rondstruinen als je zelf wilt. Er is een gezellig tuincafé waar je terechtkunt voor koffie met wat lekkers en parkeren is helemaal gratis. 

Lees hier het volledige artikel op AD.nl

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Maarssen geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...