Tuincentrum Vechtweelde is vernieuwd!

Tuincentrum Vechtweelde is vernieuwd!

Dit is waarom je binnen wil kijken

Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen is vernieuwd! Er is maar liefst 1400 vierkante meter winkelplezier bijgekomen. Naast het gebruikelijke assortiment vind je er nu veel nieuwe producten om van je huis en tuin een plek te maken waar je helemaal van opbloeit. Dit is waarom je zeker even binnen wil kijken. 

Groot tuincentrum vol verrassende producten 

Bij Tuincentrum Vechtweelde vind je alles wat je van een groot tuincentrum mag verwachten, maar dan net even dat beetje meer. Dat komt doordat er al veertig jaar mensen werken met een passie voor het tuiniersvak, die je graag helpen aan de juiste producten en verzorging. Zo krijg je altijd goed advies en heb je lekker lang plezier van je aankopen! 

Begin de lente goed 

Het tuincentrum is tot de nok toe gevuld met producten om van je huis en tuin een fleurige omgeving te maken. Plantenpotten in verschillende formaten, vazen in de mooiste kleuren en bloemen en planten voor binnen en buiten. Een rondje door het tuincentrum levert genoeg inspiratie om het lenteseizoen in te gaan met nieuwe aanwinsten voor je huis of tuin. 

 1400 vierkante meter meer winkelplezier 

Naast het gebruikelijk assortiment vind je in tuincentrum Vechtweelde nu ook heel veel nieuwe producten. In de afgelopen drie maanden is er maar liefst 1400 vierkante meter bijgekomen! Het totaaloppervlak aan overdekte winkelruimte komt daarmee neer op 9000 vierkante meter. Weer of geen weer: winkelen is nu het hele jaar door een aangename ervaring! De verbouwing heeft er ook voor gezorgd dat een aantal producten is gegroeid. Zo is de dierenwinkel uitgebreid en zijn er veel nieuwe tuingereedschappen, barbecues en onderhoudsproducten te vinden. Is dat even handig! 

Lekker bakkie doen en gratis parkeren 

Van vissen kijken tot planten spotten en tuinmeubels testen: de kans is groot dat je niet snel raakt uitgekeken bij tuincentrum Vechtweelde. Gelukkig kun je zo lang rondstruinen als je zelf wilt. Er is een gezellig tuincafé waar je terechtkunt voor koffie met wat lekkers en parkeren is helemaal gratis. 

Lees hier het volledige artikel op AD.nl

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vaste planten combineren

Creëer een beeldige border met de vaste planten van Vechtweelde. Bij ons vindt u nog steeds genoeg tuinplanten voor in de tuin. Gedurende de zomer lijkt het altijd of het groeiseizoen een beetje ophoudt, maar niets is minder waar. Tuincentrum Vechtweelde heeft een tuinplantenassortiment barstensvol kleur en geur voor in de tuin. Kies uit onze meerjarige planten en geniet jaar na jaar van een gekleurde border. Benieuwd welke vaste planten u kunt combineren? Lees snel verder.

Lees meer...
Tuincafé terras geopend!

Heeft u ons Tuincafé terras al bezocht? We hebben afgelopen weekend weer heerlijk mogen genieten van het mooie weer. Ons Tuincafé terras is dé plek voor een lekker kopje koffi of ijskoude cola in de zon. Ons terras is gezellig ingericht met tafels voor 2, 4 of 6 personen. De parasols bieden voldoende schaduw en de planten op tafel zijn uiteraard ook in ons tuincentrum te koop. Ons enthousiaste team bedient u aan tafel en brengt u de lekkerste snacks, lekkernijen en drankjes. Ons Tuincafé is elke dag geopend. 

Lees meer...
Vakantie met de kinderen in eigen tuin

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, de bijen zoemen en de bloemen bloeien. Veel mensen blijven dit jaar thuis vanwege bekende redenen, maar het is helemaal geen ramp om vakantie in eigen land te vieren.

Lees meer...
Lavendel: tuinplant van dit moment

Wie houdt er nu niet van lavendel? Het heerlijk geurende kruid bezorgt je meteen een vakantiegevoel, want het doet denken aan zonnige mediterrane landen, zoals Frankrijk.

Lees meer...