Groene kamerplanten

Heeft u al een groene kamerplant in uw huis staan? Groene kamerplanten bestaan in alle soorten en maten. Voor elke kamer bestaat er wel een geschikte groene kamerplant. Bij tuincentrum Vechtweelde hebben we een groot assortiment aan groene kamerplanten. Heeft u geen groene vingers, weinig tijd om naar uw plant om te kijken en vergeet u uw plant nog wel eens water te geven? Neem dan een kijkje bij onze onderhoudsvrije groene kamerplanten. Groene kamerplanten zijn niet alleen heel decoratief, sommige groene kamerplanten hebben ook nog een luchtzuiverende werking. Planten brengen extra zuurstof in de lucht, wie wilt dat nu niet in zijn huis?

Onderhoudsvrije groene kamerplanten

Cactussen en vetplanten zijn bijna onderhoudsvrije groene kamerplanten. Deze slimme groene kamerplanten komen in verschillende groottes voor. Zo kan de Euphorbia cactus hoger dan een meter worden, terwijl sommige vetplanten niet hoger zijn dan 5-10cm! Combineer verschillende soorten cactussen en grote en kleine cactussen met elkaar voor een speels effect. Bang voor het prikken van een cactus? Er bestaan ook prachtige vetplanten die geen stekels hebben, maar er toch stoer uitzien! Cactussen zijn vrijwel onderhoudsvrij, je hoeft ze eigenlijk maar 1-2 keer per maand water te geven. Cactussen houden wel van een lichte ruimte, zij zijn namelijk de woestijnen gewend, waar vrijwel altijd de zon schijnt.

Groene kamerplanten - Vechtweelde

Vind uw perfecte groene kamerplant

Bent u op zoek naar een groene kamerplant om sfeer en rust in uw ruimte te creëren? Voor elke soort ruimte heeft Tuincentrum Vechtweelde een geschikte groene kamerplant. Denk over de volgende punten na voor u een kamerplant koopt:

  • Bepaal waar de plant komt te staan in de ruimte.
  • Is dit een donkere of een lichte plek?
  • Wilt u een grote of een kleine groene kamerplant?
  • Wilt u een onderhoudsvrije plant of heeft u geen moeite met het water geven van de plant?

U kunt uzelf ook laten adviseren door een van onze medewerkers in het tuincentrum! Zij helpen u graag om de juiste groene kamerplant te vinden. Bewonder ons brede aanbod aan groene kamerplanten bij Tuincentrum Vechtweelde. Bezoek ons tuincentrum of bel naar (0346) 56 33 97