Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Nordmann kerstboom

Ook zo'n fan van de Nordmann kerstboom en kunt u niet wachten om de kerstboom in huis te halen? Ons tuincentrum is al volledig omgetoverd in de kerstsfeer. Bij Tuincentrum Vechtweelde koopt u vanaf 28 november weer prachtige kerstbomen. Eén van onze favorieten is de Nordmann kerstboom. Deze prachtige groene spar is een zeer geschikte boom als kerstboom. Wij laten u zien waarom u een Nordmann spar moet kiezen voor de komende kerstperiode. Vanaf 28 november hebben wij weer een prachtig aanbod aan verse kerstbomen. U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Maarssen. Wij hebben ons tuincentrum zo ingericht dat u veilig en coronaproof bij ons winkelt. Houd afstand en wees lief voor elkaar.

Voordelen van een Nordmann kerstboom

Kijkt u ook zo uit naar het kopen van een kerstboom? Wij verkopen kerstbomen met en zonder kluit. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende soorten kerstbomen, elk met zijn eigen voordelen. Weet u waarom de Nordmann spar zo populair is als kerstboom? Wij vertellen u graag waarom de Nordmann spar de bekendste kerstboomsoort is binnen Europa. Het ligt aan de combinatie van een aantal factoren wat deze boom zo geschikt maakt als kerstboom: 

  • De prachtige piramidevorm
  • De zachte, ronde naalden
  • Geen uitvallende naalden
  • De felle, groene kleur
  • De subtiele bomengeur, de geur is gangbaar voor mensen met een allergie

Nordmann kerstboom - Vechtweelde

Easyfix kerstboomstandaard

Bij Tuincentrum Vechtweelde verkopen we handige kerstboomstandaards waar u uw kerstboom gemakkelijk in zet. Wij verkopen verschillende kerstboomstandaards, waaronder de Easyfix. Met de Easyfix kerstboomstandaard zet u binnen 5 seconden uw kerstboom op. De Easyfix standaard zorgt ervoor dat uw boom direct kaarsrecht staat. Wij boren bij de aankoop van uw Nordmann kerstboom alvast een gat in de bodem van de stam. Als u thuiskomt, prikt u uw kerstboom zo op de standaard. Dat betekent geen gedoe met schroeven die u moet aandraaien. Met de Easyfix standaard staat uw kerstboom direct op de goede plek, zo gefixt! De Easyfix kerstboomstandaard heeft naast de handige pin ook een waterreservoir. Het waterreservoir vult u met maximaal 2,5 liter water. Hierdoor blijft uw kerstboom mooi groen en stevig. Zo komt dit jaar zeker de feestdagen door!

Hoe houd ik mijn kerstboom mooi?

Wij geven u graag een paar tips voor het mooi houden van uw kerstboom. U moet zich voorstellen: een spar die gewend is aan buitenlucht en koude temperaturen, die ineens wekenlang in verwarmde woonkamers moet overleven, daar heeft de boom wat hulp bij nodig. Het is belangrijk dat u voor en tijdens de kerst wat voorzorgmaatregelen treft, zodat u zo lang mogelijk geniet van uw kerstboom. Volg onderstaande tips voor het zo lang mogelijk mooi houden van uw kerstboom:

  1. Zaag bij thuiskomst ongeveer 3 cm van de onderkant van de stam af, zo neemt de boom beter water op.

  2. Laat uw boom eerst even acclimatiseren in de schuur of onder een afdakje in de tuin. Daarna haalt u de boom naar binnen.

  3. Zorg dat de boom tijdens de kerstperiode altijd een klein laagje water in de standaard heeft staan, zo droogt de boom niet uit.

  4. Plaats uw kerstboom niet te dicht bij een verwarming, de droge lucht van de radiator zorgt voor droge naalden, waardoor de naalden sneller uitvallen.

Koop een Nordmann kerstboom in Maarssen

Woont u in de omgeving Utrecht, Breukelen, Maarssenveen? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen. Wij hebben vanaf midden november een prachtig assortiment echte kerstbomen, waaronder de beroemde Nordmann kerstboom. Ons kerstbomenaanbod is zeer ruim, wij verkopen kleine bomen van ongeveer 60 cm tot hele grote bomen van boven de 2 meter. Vraag onze medewerkers om advies. Zij vertellen u graag alle ins-and-outs over onze verschillende soorten kerstbomen. Bezoek ons tuincentrum in Maarssen, vlak bij Urecht en haal de kerstsfeer in huis. Tot ziens bij de sfeervolste kerstshow van Midden-Nederland: Tuincentrum Vechtweelde.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kickstart voor je tuin: composteren en mulchen

Na de grote voorjaarsschoonmaak kun je aan de slag met het verbeteren en verrijken van de tuingrond, zodat je planten weer helemaal kunnen opbloeien. Hoe je dat doet? Door te composteren en te mulchen. Ons tuincentrum in Maarssen geeft je de 'ins and outs'.

Lees meer...
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...